dimecres, 30 de maig de 2012

THE RIVER WALL

THE RIVER WALL. His last work has been developed in a huge concrete wall near Barcelona's entrance. It is a 6 meter ETERN's word made in low relief by an electric grinder machine, and then painted in white.
This big sloping wall is in the middle of a river, so that when there are heavy storms, water and sediments can erode graffiti and make it disappear. He proposes to develop the piece
in a low relief to guarantee the graffiti's mark once the paint's been erased and allow him to paint the graffiti again in the specific place it was made the first time with no difficulties. It takes many floods to erode the scarfs he makes to the concrete. He intends to repaint this graffiti once and again, everytime it disappears and he'd like to share this technique with other graffiti people all over the globe as a way to preserve their art pieces from the erasing painting layers.

 http://www.youtube.com/watch?v=-_0mWTROaCA&feature=channel&list=UL
  
(Català)EL MUR DEL RIU. El meu últim treball ha estat realitzat en un gran mur de formigó prop de l’entrada a Barcelona. Es tracta de la paraula ETERN de 6m d’alçada realitzada en baix relleu amb una màquina elèctrica “radial” (o desbarbadora), posteriorment les lletres han estat pintades amb pintura blanca.
Aquest gran mur inclinat està situat al mig del curs d’un riu de manera que quan hi ha fortes tempestes l’aigua i els sediments que transporta erosionen els graffitis que s’hi realitzen fins a fer-los desaparèixer.
La meva proposta ha estat realitzar la peça en baix relleu perquè un cop hagi desaparegut la pintura després d’una riuada pugui tornar a pintar el graffiti exactament en el mateix lloc sense massa dificultats. Son necessàries moltes riuades per erosionar els meus talls al formigó. La intenció es anar repintant sempre més aquesta obra cada cop que desaparegui. Aquesta proposta la vull fer extensible a la resta de graffitis i desitjo que sigui utilitzada per grups de graffiters d’arreu del planeta per tal de preservar les seves obres de les capes de pintura que s’hi puguin posar al damunt.
  http://www.youtube.com/watch?v=-_0mWTROaCA&feature=channel&list=UL

(Castellano)EL MURO DEL RIO Mi último trabajo ha sido realizado en un gran muro de hormigón cerca de la entrada en Barcelona. Se trata de la palabra ETERN (eterno en catalán..) de 6m de altura realizada en bajorrelieve con una máquina eléctrica "radial" (o desbarbadora), posteriormente las letras han sido pintadas con pintura plastica blanca. 
Este gran muro inclinado está situado en medio del curso de un río de manera que cuando hay fuertes tormentas el agua y los sedimentos que transporta erosionan los graffitis que se realizan hasta hacerlos desaparecer.Mi propuesta ha sido realizar la pieza en bajo relieve para que una vez haya desaparecido la pintura tras una riada, pueda yo volver a pintar el graffiti exactamente en el mismo lugar sin demasiadas dificultades. Son necesarias muchas riadas para erosionar mis cortes en hormigón. 
La intención es ir repintando siempre esta obra cada vez que desaparezca. Esta propuesta la quiero hacer extensible al resto de graffitis y deseo que sea utilizada por grupos de graffiteros de todo el planeta para preservar sus obras de las capas de pintura que se puedan poner encima.
http://www.youtube.com/watch?v=-_0mWTROaCA&feature=channel&list=UL 
2 comentaris:

 1. Havia vist un video prou antic d'un ETERN brutal i no n'havia tingut més notícies. No sé com he arribat a un altre video del pitograf i he flipat, ETERN altra vegada! Res, només passava a dir-te que està molt guapo el què fas!

  salut

  ResponElimina
 2. Bon dia.

  A la meva dona i a mi ens va agradar molt el primer cop que vam veure el grafiti al mur de la resclosa. Des de l'autovia es veu perfecte i no deixa indiferent. Vam fer moltes hipotesis durant dies, sobre el qui, com, per què, etc. Molt bones estones, en el tipic viatge de la casa a la feina, gràcies a la teva original obra.
  Ara tens la feina més important, anar-ho conservant. Això és el que sempre costa més.

  Salut

  Bea i Sergi

  ResponElimina